Дарина Павлова определено изглежда като Снежанка за Коледа. Бизнес дамата демонстрира

...
Дарина Павлова определено изглежда като Снежанка за Коледа. Бизнес дамата демонстрира
Коментари Харесай

Дарина Павлова се пусна с мини шортички като гореща Снежанка на Коледа, показа влудяващо тяло

Дарина Павлова несъмнено наподобява като Снежанка за Коледа. Бизнес дамата показва удивителен жанр в обществените мрежи, пише HotArena. Мадам „ Мулти” реши да изненада цялото семейство с идентични пижами за празничната заран. А самата тя се пусна с късо горнище и палави къси панталонки.

Няма подозрение, че въпреки към този момент да е баба, Дарина се поддържа в блестяща форма. Мнозина завидяха на стройните крайници на милионерката, както и на свежия й външен тип.

Брюнетката, която съумя да омае артиста Джулио Берути и някогашния министър председател Силвио Берлускони, продължава да наподобява младолика и в съвършена форма. Заслуга за това имат и постоянните визити при пластичния хирург, както и йога упражненията, които Дарина прави под управлението на щерка си.

Дарина не пропусна да си направи празнична домашна фотосесия, дружно със сина и щерка си. И макар че в коледния дом на бизнесдамата грее слънце и е много топло, тя въпреки всичко съумя да си направи фотография пред виртуална камина с горящи дърва.

В щурото празненство присъединяване взеха и синът, и дъщерята на актрисата—Паола и Илия. Заварената щерка на Дарина—Венцеслава получи поздрави задочно, защото празнуваше със брачна половинка си Тарек и неговото семейство, на другия завършек на света.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР